Mit kezdjek a benőtt lábujjkörömmel?
Figyelt kérdés
Be volt nőve a lábujjkörmöm, viszont van egy nagyon hegyes körömvágó ollóm, amivel mindig ki tudtam szedni a problémás körömdarabot, amikor benőtt. igen ám, viszont most elrontottam, és egy kis darab oldalra belenőtt a bőrömbe, a lábujjam oldalán van egy kis rés, ahol a köröm is benne van a húsomba. Mit lehetne vele kezdeni? Gennyes és nem tudok hozzáérni. Talán próbáljam meg fertőtlenített ollóval és jéggel kiszedni onnan a darabot? Orvoshoz csak tényleg a legszélsőségesebb esetben fordulnék!2012. máj. 18. 16:48
1/4 anonim válasza:
próbáld meg, aztán ha nem jön helyre, kénytelen leszel orvoshoz menni. vadhús van már a körmödön? mert ha igen, akkor erősen esélyes, hogy csak a doki lesz a megoldás
2/4 A kérdező kommentje:
Hát egy kis hús rá van nőve a körmömre, de mind2 lábujjkörmöm mindkét felénél. Amúgy csak ez a lábujjam a rossz, a másikkal nem volt még gond. Az a baj, hogy régebben oldalra is belevágtam a körmömbe, amit csak később tudtam meg hogy nem szabadott volna :S
2012. máj. 18. 16:56
3/4 anonim válasza:
sztem menj ele egy magánklinikára. nekem ott ingyen és fájdalommentesen megcsinálták.
4/4 anonim válasza:
Menj el pedikűröshöz, ő levágja a körmödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!