Csak en erzem ugy hogy az embernek nagyon vernie kell magat hogy foglalkozzanak vele a magyar egeszsegugyben? Sajat sztorik?
Szerintem ha perkal az ember akkor mindenhol szepen foglalkoznak vele, orvosnal es termeszetgyogyasznal is.
Persze ez nem csoda...
Es az is megertheto hogy szar a magyar egeszsegugy meg minden, es az is hogy sokan vannak akik kepesek egy kis nathaval is fel orat rabolni a doki idejebol vagy csak dumcsizni mennek... De azert amint irom mar felduhitett hogy ennyire nem foglalkoznak a szetesett hormonhaztartasommal es nekem kell mindent inteznem... Azt hittem h ez ugy mukodik h nodoki megnez, vizsgalatot ker, gyogyszer, aztan meg tovabb kuld hogy kideruljon mi az oka... De csak tuneti kezelest ajanlanak fokent ami nagyon faxa mert ha abbahagyom a gyogyszert vagy ha fogamzasgatlot szedtem volna ra akkor amikor gyeteket akarok ugyanugy bszhatom a plafont mert ott vagyok ahonnan eljndultam csak 5-10 evvel kesobb...
Szoval faxa h intezzem el magamnak a vizsgalatokat meg minfent...
Szia!
Sajnos nem csak pénzkérdés, néha szakmai hozzáértés hiánya miatt is félrekezelik az embert. :-(
Amikor a doki tudja, hogy tehetetlen, akkor sem küld tovább a megfelelő szakemberhez. :-(
Engem a háziorvosom simán elhajtott, amikor mondtam neki, hogy egy ingyenes szűrésen magas cukrot mértek nekem. Azt mondta, pár hónapja nézette nekem ő is, velem minden rendben, az ő mérése a mérvadó.
Elmentem endodokihoz magánszorgalomból. Kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem, és IR-em van, mindkettő jellegzetes tünetei megvoltak nálam már évek óta, mégsem vették észre addig. De legalább a nődokim volt annyira korrekt, hogy nem kezdett el kezelgetni hormonokkal, hanem javasolta a meddőségi központot. Igaz, ott sem értenek ehhez a részéhez, de ez már nem az ő hibája.
Sajnos, mire minden nyavalyám kiderült, már kifutottam az időből, és úgy néz ki, nekem már nem lesz több gyerekem. :-(
Ha már az elején tudtam volna, hogy ennyire oda kell csapni az asztalra, talán már a második babánk is megszületett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!