Ha eltörik a kulcscsontom azt begipszelik vagy csak hagyni kell meggyógyulni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 17:10
1/7 anonim válasza:
Nem tudják begipszelni viszont felkötik a kezed egy bizonyos állásba hogy rendesen beforradjon a törött csont! Nekem volt már ilyenem...
Ha el van törve és nem mentél orvoshoz akkor addig menj amíg lehet!
2/7 A kérdező kommentje:
és az attól hogy fáj nem jelenti azt hogy eltört vagy igen?
2012. máj. 11. 17:23
3/7 anonim válasza:
Ezt csak a röntgen tudja kimutatni, mielőbb menj a sebészetre.
4/7 A kérdező kommentje:
és esetleg még mi történhetett és menyire fáj 1 kulcscsonttörés
2012. máj. 11. 17:58
5/7 anonim válasza:
1. Vagyok Nekem kulcscsont repedésem volt de az annyira fájt hogy nem tudtam megmozdítani az egész karom... Néha még most is fáj.. De mondom annyira fájt hogy elképzelni se bírnád!
6/7 anonim válasza:
Nekem haránt törött a kulcscsontom elmozdulás nélkül, így felkötötték a karom és mondták hogy vigyázzak rá, el ne mozduljon, majd utamra engedtek. Ekkor 14 voltam és nyár volt, gondolhatod...
A fájdalom...hát eszeveszettül fájt minden mozdulatnál hetekig, meg néha még most is belenyilall. 23/L
7/7 anonim válasza:
Mennyél be a traumaambulanciára, elmondod mi bajod van, megnézik, aztán csá. Ha nem tört el, akkor annyit mond hogy mennyél, ha eltört felköti, és utána mondja hogy mennyél. De menj be az a biztosss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!