Át nyúltam az üvegen és szét vágtam a kezem? ( többi lent )
Szóval a történet tegnap délután volt hogy fel idegesítettem magam... belevertem 1-et az ajtóba és véletlen az üveget találtam el, erre ki tört az üveg és szét vágta a kezem...
A problémám azzal van hogy szerintem nagyon megvághatta mert kb 4mm mély ( 3cm széles ) és folyamatosan genyedzik , illetve 2-3 óránként vérzik is még.. :/ orvos közelben nem vagyok de fater azt mondta hogy lehet össze kéne varratni.. :/ mit tudok ezzel csinálni? valami gyógymód hogy hamarabb forjon össze? Kérlek titeket segítsetek.. :/
Uram fia!
Orvos! Az üveg úgy szét vágja a bőrt, meg alatta mindent... Apróbb szilánkdarab is simán maradhat még benne....
Azért apádnak már kéne legyen ennyi esze, ha neked nincs is.
Orvos minél előbb!
Ki kell tisztíttatni, felmérni az esetleges károsodást: ha szerencséd volt, nem sérültek az inak, Tetanus injekció.
Varrni meg lehet, hogy már késő, ha nagyon roncsolódtak a sebszélek,hiszen sok idő eltelt. Végső esetben újra felvágják. Ott van még a vérmérgezés is…
Ezek a legrosszabb variációk, de mindenképpen sebészet!
13 vagyok.Ez nekem 4 éve volt.Kb. ugyanez.Csak a tesóm idegesített fel.1 cm-re az ütőeremtől.Én akkor sót raktam rá.És az viszonylag gyorsabban segített.
De igen! Sűrgősen össze kéne varratni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!