Nekem is fáj. (Bölcsességfog miatt.) :)
Algoflex, jobbat nem tudok. Állítólag nem szabad tornáztatni.
Ha nagyon fáj menj el a reumatológiára,ott megnézik és esetleg gallér használatát írják elő.
Ha nem túlzottan fáj és nem mindig csak mozgásra, akkor masszíroztatni kell felfelé haladon és körözni a fejeddel.
Ha elfekvés miatt mert az is előfordul, hogy rosszul fordultál álmodban, akkor a legegyszerűbb megoldás, hogy a fájdalommal ellenkező irányba hajlítsd el a fejedet, és akkor a nyak is arra fog húzódni, illetve a csigolyák megnyílni, mert előfordul elég gyakran, hogy az ember alszik és csak a fején fordul a nyakcsigolyák elmaradnak megnyílnak rosszul és becsípődik egy idegszál.
Tehát mindig a fájdalommal ellenkező irányba kell lassan a fejet elhajlítani és a nyak csigolyák a fájdalomnál kinyílnak az idegszál pedig kicsúszik és minden rendbe jöhet
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
Komolyra fordítva, menj el nyakászhoz.
1. Masszírozd meg és csinálj fejkörzést és bólogatásokat (óvatosan lassan).
2.Ha egy-kettő vagy akár három nap múlva is fáj akkor menj el orvoshoz.
(3. Lehet ,hogy tényleg a bölcsesség fogad miatt.)
Én úgy voltam vele, hogy már hónapok óta fájt a nyakam, már szinte feküdni sem volt jó. Voltam mindenféle orvosnál, aztán végül a sima vérnyomás csökkentő gyógyszer lett a megoldás.
Szóval a tanácsom, hogy először is mérd meg a vérnyomásod, nekem sem volt kirívóan magas (150/..) de mégis ez segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!