HÚSVÉT ÓTA MEGVAN! (ma ápr.24) Mit tegyek? Részletek lent!
Igen, ez mindenképpen orvost igényel. Lehet, hogy semmi komoly, de ha "csak a hormonok", azzal is kell kezdeni valamit, mert a hormonzavar se normális. Viszont senki nem lát beléd, se anyukád, se mi - csak az orvos ultrahanggal. Ciszta is lehet, ami elég súlyos is lehet. A folyamatos vérzés pedig vérszegénységet okozhat, az meg egyéb problémákat.
Csak akkor lehet megnyugodni, ha az orvos mondja, vizsgálatra alapozva, hogy ne aggódj.
A gyermekorvosotok tanácsot ad, majd a tini-nőgyógyász, ha szükséges...
Egyébként: Figyeljetek a vasszintedre, ha folyamatosan sokat menstruálsz.
Jegyezd fel napra lebontva, mikor mit tapasztalsz a vérzéssel kapcsolatban,nyomtass ki egy menstruációs naptárt, vezesd, sokszor a "ciklussal való törődés" is segít valamelyest rendezni, kiismerni ezt a hormonálisan még bizonytalan korszakot.
úristeen:(( nagyon meg vagyok ijjedve... nemakarok nőgyógyászhoz járni 14évesen:(
mi az a ciszta? és mitől lehet elkapni?
NEM egy héten belül, hanem HOLNAP!!! Húsvét már elég rég volt.
Na találgass, hanem menjetek dokihoz.
első
Mikor jött meg neked először? Én az elején voltam nagyon rossz helyzetben,nekem is azt mondják,hogy doki :/ Ugyan úgy voltam mint te,csak 2 évvel ezelőtt.Még most sem állt be sajnos,szóval....már elegem van belőle! :( Menj el dokihoz és győzd le a félelmed.Nekem is ezt kéne már tennem,dehát 12 évesen csak nem mentem el :))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!