Ingyenes fogászati kezelés 18 év felett?
Figyelt kérdés
Valahol ezt olvastam: "18 és 60 év között a legtöbb kezelés továbbra is ingyenes. Kivételt jelentenek a fogpótlások: mind a rögzített, mind a kivehető fogpótlásért fizetni kell munkadíjat. Nem jár támogatás a különböző implantátumokhoz sem."
Ezek szerint SZTK-val nemcsak a húzás ingyenes, de a fogtömés/gyökérkezelés stb. is?
2012. ápr. 18. 22:46
2/8 anonim válasza:
Igen. Vannak fizetős tömőanyagok is de az ingyenesek is jók. A fogtömés, húzás, gyökérkezelés, tisztítás stb ingyenes. Főleg ha fáj a fogad.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem. És időpontokat a fogorvos ad, vagy minden esetben a körzetihez kell menni előbb? Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 18. 23:09
4/8 anonim válasza:
A fogorvoshoz. A körzeti orvosnak a fogdokihoz semmi köze. A fogorvos pedig választható. Nálunk be vannak osztva körzetekre de én sem a saját körzetembe járok. Nem gyakran mész fogorvoshoz ahogy olvasom:) Szerencsés vagy. Annyi csak hogy azt hiszem lakcímkártyát tb kártyát és személyigazolványt első alkalommal vigyél. Aztán majd a helyi trendi szerint kapsz lapocskát vagy azt amit és azt kell vinni.
5/8 anonim válasza:
Hol ingyenes? Én egy 10est fizettem a foghúzásért+tömésért. :O
6/8 anonim válasza:
A foghúzás ingyenes.
A tömés, fogkő leszedés stb. csak akkor ingyenes, ha a fogorvos körzetébe tartozol.
7/8 A kérdező kommentje:
Azért voltam jó párszor fogorvosnál, csak a körzetinek ahol eddig laktam rossz volt a híre, így maszekhoz jártam, és fizettem mindenért. Talán itt jobb lesz a helyzet.
2012. ápr. 18. 23:32
8/8 anonim válasza:
4/7
Sajna a mi kerületünkben már pár éve nem választható a fogorvos, be vagyunk osztva utcák szerint egy orvoshoz és csak az fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!