Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Régi sebek nyomát, hogy lehet...

Régi sebek nyomát, hogy lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés
régebben elég hülye voltam és kínoztam magam. Cigi csikkek hejét vágások nyomát esetleg fal püföléstől az öklöm is elég csúnya és most úgy nézek ki mint valami idióta .szeretném eltüntetni ezeket hogyan lehetséges?
2009. jún. 19. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Régebben a TV is reklámozta, a neve Dermatix gél. Állítólag használ, halványítja/eltünteti a hegeket. Nem tudom, nem próbáltam. Nekem jónak tűnik, a hasamon van egy műtéti heg, néhány éve még azt akartam eltüntetni. Mára már "megszerettem".:D

2009. jún. 19. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
ha egy lenne az engem se zavarna de egymás mellet sorakoznak ez nem is engem idegesít de így semmi esélyem egy párt találni. a régebbi GYIK kérdésekből csak a hegek vannak leirva és nem tudom ,hogy a cigi csikk az hegnek számít -e mivel nem vágás okozta meg így elég ijesztő vagyok ezt akkor tudtam meg mikor észrevettem ,hogy mindenki este átmegy a túloldlara miattam mintha valami fosztogató bennszülött lennék:(
2009. jún. 19. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Tesómtól, aki orvos egyszer hallottam, hogy vannak ilyen lézeres kezelések amik egyszer s mindenkorra eltűntetik ezeket. Az ilyen krémek csak átmenetileg halványítják ezeket a hegeket, pl.: kimész napozni, aztán tessék: nem barnulsz a hegeknél. A lézeres eltüntetés igaz, drágább, de legalább le tudsz barnulni nyáron és egyből jobb lesz a közérzeted is és nem fognak átmenni a túloldalra az emberek.

2009. jún. 19. 17:52
 4/7 A kérdező kommentje:
köszike=)
2009. jún. 19. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
Hát, aki idióta az ne csodálkozzon ha úgy is néz ki...
2009. jún. 20. 18:31
 6/7 A kérdező kommentje:
nem idióta vagyok. de megölöm apád meg anyád és te intézetbe kerülsz meg elhagy a csajod megnézném ,hogy milyen lenne a lelkivilágod segfej.mert én vhogy így voltam vele.
2009. jún. 20. 22:27
 7/7 anonim válasza:
Helo!! nemtom h hogyan de kiskoromban folyton a macskáimmal játszottam és tele volt karmolással a kezem amit folyton kikapartam és heges lett . Az egész kezem tele volt de mára eltűntek:D lehet h neked is felszívódik.
2010. ápr. 25. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!