Fogadnak még ezzel a beutalóval?
Figyelt kérdés
Március 8.-án kaptam beutalót a háziorvosomtól pajzsmirigy vizsgálatra.De közbejött egy műtétem,meg igazából nem is foglalkoztam ezzel.Időpontot is csak 1hónapja kértem és holnap reggel 8-ra kaptam.De most mondta az egyik ismerősöm,hogy lehet,hogy ilyen régi beutalóval már nem is fogadnak.Szerintetek fogadni fognak?Érdemes elmennem?2009. jún. 17. 21:38
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen próbáld meg szerintem.
2/3 anonim válasza:
"A hatályos jogszabályok nem rendelkeznek a beutaló érvényességéről, így annak érvényessége jogszerűen nem korlátozható."
A fenti idézet az Egészségbiztosítási Felügyelet honlapjáról való.
3/3 anonim válasza:
Általában 3 hónapig fogadnak egy beutalóval, de a legtöbb helyen nem foglalkoznak ezzel, mindenképpen próbáld meg. És nézz ártatlan szemekkel, ha kell:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!