Épp az..XDD kérdése:
Honnan tudom hogy arcüreg gyulladásom van?
Figyelt kérdés
pár napja fáj már az arcom de nem vagyok benne biztos hogy azért fáj mert be gyulladt azt arcom légyszíves normális válaszokat írjatok! :D2012. márc. 31. 15:56
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, az ember hogyan tudja magát megvizsgálni. Orvos azt szokta kérni, hogy hajtsd előre a fejedet. Ő meghatározott helyeken megnyomogatja a csontokat. Ha fáj, az gyulladásra utalhat.
2/6 anonim válasza:
Ja: náthás tüneteid vannak, amit fejfájás is kísér? Lázas vagy?
3/6 anonim válasza:
A mutató ujjaddal finoman kocogtasd meg a szemed alatt lévő arccsontod. Ha az fáj, akkor arcüreg gyulladásod van.
4/6 anonim válasza:
Onnan (is) tudhatod,hogy ha az orrod melletti "részeket" (ujjal) nyomogatod,akkor fáj.
5/6 anonim válasza:
Az arcüreg gyulladás eléggé fájdalmas betegség. Igen gyakran úgy kell leszívni a felgyülemlett váladékot belőle. Vagyis nem téveszthető össze azzal, ha csak beütötted az orrodat. Biztos tapasztaltad már: a csont nagyon szokott fájni, és hosszasan. Míg a bőr csak hirtelen, rövid ideig
6/6 A kérdező kommentje:
Hőemelkedésem volt. Meg ezzel mennyek orvoshoz?
2012. ápr. 2. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!