Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tartósan beteg (laktóz-intoler...

Tartósan beteg (laktóz-intolerancia) felnőttnek jár valamilyen kedvezmény?

Figyelt kérdés
Van egy tartósan beteg gyermekem, a neki járó kedvezményekkel tisztában vagyok, de a férjem is laktóz-érzékeny, ezért elvileg ő is tartós beteg, viszont erre vonatkozóan nem találok semmit a neten. Neki is ki lehet váltani tartós beteg kártyát? Jár neki az utazási kedvezmény (BKV, MÁV, VOLÁN)??? Ha valaki tudna ebben segíteni, nagyon megköszönném!

2012. márc. 20. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak glutén-intolerancia téren vagyok otthon, de talán tudok segíteni a tapasztalataimmal. A gluténérzékenyeknek jár egyfajta támogatás (a drágább és nehezebben beszerezhető élelmiszerek miatt), talán létezik hasonló a laktózérzékenyeknek is. Utazási kedvezményről nem tudok, csak egy bizonyos rendszeres pénzösszegről a drágább étkezés végett. Szerintem kérdezd meg a gasztroenterológusotokat, ő bizonyára tud pontosabbat mondani.
2012. márc. 20. 12:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom én is, hogy biztos egy kalap alá veszik ezeket a betegségeket :) A pénzbeli támogatás sem rossz, majd utána járok! Köszi
2012. márc. 20. 12:52
 3/3 Tica0121 válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy megkérdezem, de sikerült erről a pénzbeni támogatásról valamit megtudnod? Csak mert sajnos tesóm is ilyen helyzetben van és minden támogatással kapcsolatos dolog érdekel, hogy segíteni tudjak neki. Előre is köszönöm, ha válaszolsz!
2013. febr. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!