Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csináljak, hogy ne fájjon...

Mit csináljak, hogy ne fájjon ennyire a hasam ha megvan?

Figyelt kérdés

Ha megjön a menszeszem akkor annyira fáj a hasam, hogy alig tudok felálni, most azon gondolkozom, hogy orvost hívok és kapok inekciót, állítólag a méregtelenités jót tehet?!! forró fürdőben sem ülhetek azért egész nap....

Már ötletek? előre is köszönöm, 17/L

2012. márc. 18. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is iszonyúan szenvedek, ha megvan, nekem az Analgeticum forte tudott csak segíteni, de az ugye végbélkúp, hát nem túl kellemes...

Meg ha tudod, hogy meg fog jönni, akkor előre beveszel fájdalomcsillapítót állítólag az is segít, mert ha már nagyon fáj akkor semmire sem akar elmúlni! :D

Egyszer engem is be kellett injekciózni, de mindig nem lehet!

Léteznek egyébként tornák, amik direkt erre "jók", én mondjuk még nem próbáltam, de pl amíg futni jártam rendszeresen jóval kevesebbet fájt a hasam, szóval a mozgás nem hülyeség! (persze ne akkor kezdj el lázasan futkorászni, mikor már éppen halálodon vagy a fájdalomtól!)

Remélem tudtam segíteni valamit

2012. márc. 18. 09:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Ezt jó volt olvasni "Ne futkoráss őrülteni miközben haldokolsz a fájdalomtól" :D

Ezt a kuppot lehet megkellene probálni mert ez így nem mehet egyszerűen és a több mozgást.

Az inekcioról még annyit, hogy ez mennyire hatásos? és mennyire veszi ki a fájdalmat?

KÖszönöm a válaszodat !

2012. márc. 18. 09:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig előbb vegyél be fájdalomcsillapítót, mint ahogy görcsölni kezdenél.

Tegyél meleg vizes palackot a hasadra.

Mozogj, ha tudsz.

Tereld a figyelmed, és igyál sokat.

Forró fürdőt NE, mert fertőzésveszélyes.

2012. márc. 18. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
A ciklus elott egy hettel mar kezdjel el fogyasztani gyogyteakat, cickafarkfu-csalan-kamilla keverekbol. A mozgas szinten segiteni fog, de a forro furdo artalmas pl. tehat abban felesleges lenne ulnod. Viszont a gyogynoveny ellentetben a gyogyszerrel, nem azonnal valtja ki a gyogyhatasat, ezert kell mar napokkal elotte elkezdeni fogyasztani, mivel a 2. 3. napon fog hatni, tehat egy hettel elotte kezded, igy mar megelozod azt, hogy fajdalmas tuneteid legyenek!
2012. márc. 18. 09:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Juj, én a kúpot még normálisan is gyűlölöm, sőt, mikor megvan, néha ülni is fáj, nemhogy még feldugni valamit a s.ggembe. :S
2012. márc. 18. 09:27
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a gyogyteákat szerintem ki fogom próbálni, ártani nem árthat semmi féle kéépen, sőt....

A kupprol és az ülésről annyit, hogy ilyenkor számomra is öröm, hogy feltudok álni és megtudok fürdeni, de ha muszáj, akkor kikell probálni, rögtön fürdés után, nem lehet olyan gáz :// :)

2012. márc. 18. 09:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Szedj magnéziumot.
2012. márc. 18. 17:16
 8/10 A kérdező kommentje:
szedek :)
2012. márc. 18. 17:31
 9/10 anonim válasza:

Mostanában sokat reklámozták a tévében az AlgoFlex M-et.

Csökkenti a menstruációs fájdalmakat.

Ha magnéziumot szedsz hozzá, semmi bajod nem lesz. ;)

2012. márc. 23. 23:32
 10/10 kiss annamari007 válasza:
Szia nekem is iszonyu a görcs a menstruációm alatt 4 napos és javaslom neked hogy valami meleget tegyéla hasadra és probálj egy kicsit mozogni vagy esetleg ha nem zavar ha van valaki melleted akkor beszélgessetek az eltereli az eslöés az utolsó a leg rosszabb én rendszeres inekciós vagyok nem fáj aze gy meg váltás
2013. aug. 9. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!