Kinek milyen tapasztalata volt/van a nyúl száj és a farkas torokkal? (értem hogy volt e a családba, hogyan gyógyították e meg, volt e maradandó károsodás, bármi de tapasztalat. )
Szia, nekem az van...
A kérdésedet nem igazán értem, hogy merült fel.
A farkastorok - egész torokig tartó nyílt hasadás, a nyúlszáj csak a száj első részének hasadása.
Gyógyítás: összevarják, műtét.
Károsodás: miért, szerinted egy sima nyílt seb összevarrása milyen visszavonhatatlan "károsodást" okozhat??
Semmi...
Minden ugyanolyan mint másnál, annyi kivételével, h. a hegek megmaradnak...
A jellemzők lehetnek: beszédhang torzulás (ez sokban függ a mütét minőségétől - az enyémet gyak. észre sem vennéd, csak kb. 1m-ről), sajnos sok műtét bizony csúnyán sikerül (ajakvarrat össszehúzása miatt)
Ill. gyakori gúnycélpont... :-/
Hála istennek én szerencsés vagyok - tényleg jól sikerült, talán ha egész életemben egy beszólást kaptam..., viszont rengeteg barátom volt...
de tapasztaltam már, hogy akiknek ronda lett, azok bizony egy életre megbélyegezettek...
ja, még annyit:
országos Kazinczy szavalóverseny 3. hely, megyei 1..stb.
egy ideig színészkedtem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!