Mit lehet tenni ha a háziorvos a férjemet,40 fokos lázzal elküldte hogy nem hajlandó ellátni?
Értem én, hogy a beteg férjeddel törődnél, igazat is adok neked, de ha ezt hagyjátok, akkor lehet, hogy legközelebb egy olyan esetet sem lát el, ahol azonnali segítség kéne és ezen akár egy ember élete is múlhat. Kb. 1 hónappal ezelőtt halt meg egy kislány, mert a háziorvos nem látta el megfelelően.
Tudom, hogy ez túlzásnak tűnik, de sajnos ameddig mindenki ül a fenekén és duzzog, addig semmi sem fog változni, sőt ennél már csak rosszabb lesz és hosszú távon ezzel segítesz a férjeden és saját magadon is.
Egyébként az ügyelet napközben nem megy ki, mert a háziorvos látja el az ügyeleti feladatokat, sürgősségin pedig egy lázzal nem fognak komolyan venni és nagyon sokat kell várnotok, mert az ennél sürgősebb eseteket fogják előbb ellátni(tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!