Hogyan zajlik a hasi ultrahang vizsgálat?
Figyelt kérdés
Hasi- és kismedencei ultrahangos vizsgálatra kell mennem 14-én. Mire számítsak, hogy zajlik? (nem vagyok terhes, góckutatás miatt kell) Az áll a papíron, teli hólyaggal kell menni. Pontosan meddig kell levetkőzni, mennyi ideig tart a vizsgálat, rögtön van eredmény is?2012. márc. 12. 13:05
11/16 A kérdező kommentje:
Igen, rajta volt a lapon az is, hogy 6 órával előtte nem lehet enni. A gyógyszereimet pedig vízzel bevehetem reggel.
2012. márc. 12. 15:25
13/16 anonim válasza:
Le kell feküdni egy heverőszerű alkalmatosságra
14/16 anonim válasza:
Zselével bekennek egy vizsgálófejet és avval letapogatják a hasad
15/16 anonim válasza:
En ma voltam eloszor,kb tizenot perc,kicsit fajt ahogy erosen ranyomta a vizsgalofejet,alul a meh,petefeszek kornyeken,de kilehetett birni .A leleltet megkaptam rogton a vizsgalat utan.
16/16 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy 5 éve még ez volt az aggodalmam tárgya. :) Azóta a meddőségi kezelések miatt havi átlag 2-3x csinálnak nekem hüvelyi uh-t. :D Már fel sem veszem, hogy lassan 20-ra tehető azoknak az orvosoknak a száma, akik előtt le kellett vetkőznöm.
2017. febr. 10. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!