Begyulladt körömágy a bal kezem hüvelykujján - mit tehetek?
Elképzelhető, hogy nekem is ilyenem volt 2 hónapja!?!
A nagy lábujjamnál kezdődött a fájdalom, egyre erősebb lett, ha hozzáért a papucsomhoz, vagy csak mezítláb a másik lábamhoz, hát... visíthatnékom volt.
Először azt hittem, hogy benőtt a köröm. (Mástól hallottam már e fogalmat.) Úgyhogy jól megmostam, beáztattam, aztán kisollóval, majd egy tűnek a nem hegyes felével piszkáltam oda, azért, hogy ha rossz irányba nő a köröm egy része, akkor eljöjjön...
Na erre egyszer csak azt vettem észre, hogy kibuggyant egy kis genny. Nagyon kevés volt, én előtte nem láttam, hogy genny lesz ott.... Fogtam és alulról óvatosan nyomkodtam még, hogy akkor jöjjön ki, ami ott van... Hát nem jött, csak összesen egy fél rizsszem méretű, aztán kész. A fájdalom egyből enyhült, másnap már nem is éreztem.
Csak piros volt még ott a bőr. De aztán az is halványodott. Most már csak nagyon-nagyon haloványan látszik, hogy bibí volt ott. Remélem meggyógyult, nem fájt. Orvoshoz nem mentem, nem mehettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!