Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Focizás közben belerugtak a...

Mándrik Alex kérdése:

Focizás közben belerugtak a bokámba, akkor nem fájt, most már nagyon fáj, nem tudok ráállani, lehetséges hogy eltört?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy csak zúzódás. Mennyire van bedagadva?

De szerintem, amint tudsz, menj el sebészhez!

Én most láb- és bokaszalag szakadással fekszek itthon immár 6. hete. Részvétem! :(

2012. febr. 24. 20:54
 2/6 kaszkád válasza:
Hogy eltört-e a bokád, legbiztosabban egy röntgenvizsgálat tudja kimutatni. Ilyen panasszal Baleseti Ambulanciára menj. Addig is óvatosan hűtsed, ha lehet szárazon (például mirelit zacskót bepólyálsz konyharuhába) és semmi esetre se terheld!
2012. febr. 24. 22:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Végre begipszelték. 3 hétig nem állhatok rá.
2012. febr. 25. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Én már 6. hete nem tudok ráálni, nehogy rád is ez várjon. :S Ja és nekem azóta már 4szer gipszelték be zsinorban. Mi a diagnózis?
2012. febr. 25. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

"Végre begipszelték."

Végre???

Tetszik a gipsz? :) Milyen?

2012. febr. 25. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Még egy hét és leveszik a gipszet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 5. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!