Mándrik Alex kérdése:
Focizás közben belerugtak a bokámba, akkor nem fájt, most már nagyon fáj, nem tudok ráállani, lehetséges hogy eltört?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 20:49
1/6 anonim válasza:
Lehetséges, hogy csak zúzódás. Mennyire van bedagadva?
De szerintem, amint tudsz, menj el sebészhez!
Én most láb- és bokaszalag szakadással fekszek itthon immár 6. hete. Részvétem! :(
2/6 kaszkád válasza:
Hogy eltört-e a bokád, legbiztosabban egy röntgenvizsgálat tudja kimutatni. Ilyen panasszal Baleseti Ambulanciára menj. Addig is óvatosan hűtsed, ha lehet szárazon (például mirelit zacskót bepólyálsz konyharuhába) és semmi esetre se terheld!
3/6 A kérdező kommentje:
Végre begipszelték. 3 hétig nem állhatok rá.
2012. febr. 25. 20:52
4/6 anonim válasza:
#1 vagyok. Én már 6. hete nem tudok ráálni, nehogy rád is ez várjon. :S Ja és nekem azóta már 4szer gipszelték be zsinorban. Mi a diagnózis?
5/6 anonim válasza:
"Végre begipszelték."
Végre???
Tetszik a gipsz? :) Milyen?
6/6 A kérdező kommentje:
Még egy hét és leveszik a gipszet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 5. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!