Egészségkártyámat használtam a fogdokinál, hogyan igényelhetem vissza a manit?
Otp-s kártyám van, és nem volt a dokinak kártyalehúzója, csak számlát adott.
Adjam fel csak ajánlottan a számlákat egy borítékban?
Írjak levelet is, hogy szeretném visszaigényelni stb...?
Köszi a gyors választ!
Jó éjt!
kicsit félve írom, mert ha ennyire nem tudod, akkor tartok attól, hogy sehogy, mert ha a te nevedre és címedre lett kiállítva a számla, akkor sehogy.
helyesen úgy néz ki, hogy:
OTP Egészségpénztár
1051 Budapest, Mérleg u. 4.
Pénztártag neve és azonosítója
ha ez jó, akkor másold le, hogy a te kezedben is maradjon valami, majd add fel. én azért szoktam ajánlottan, mert úgy kisebb a valószínűsége, hogy elveszik.
A fogorvos csak kitud állítani egy számlát!Azon kell szerepeljen az ellátott adatainak is.
első
Köszi, most megnéztem és a pénztár neve, címe rajta van, meg a nevem is, és az azonosítóm utolsó 4 számjegyét írta rá a fogdoki.
Remélem akkor így visszautalják.
Kb. mikor érkezik a mani vissza? És lakcímre küldik vissza, vagy az otp-s folyószámlámra?
Köszi mindkettőtöknek!
Szia!Nekem 1 hét mulva utalták a folyószámlára.:)
Drága volt a fogdoki??
első
Szia!
Csak felhívtam őket, mert lakcímre szeretném kérni a manit...
Nem tudom összehasonlítani, hogy drágának számít-e a fogdoki. Műtétem volt (a gyökércsúcsról kellett eltávolítani tályogot). 15.000 Ft-ot fizettem... Mintha a fogamat húzták volna... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!