Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 15 évesen mehet valaki pszichi...

15 évesen mehet valaki pszichiáterhez a szülei tudta nélkül?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha elég agyafúrt vagy sok pénze van biztosan!

Menj inkább pszichológushoz, ott nem tömnek tele gyógyszerekkel!

2009. jún. 2. 00:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben. És oda mehet így, önállóan?
2009. jún. 2. 07:22
 3/4 anonim ***** válasza:
ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem 18 éves kor alatt, nem mehetsz szülő nélkül. Én számtalanszor voltam pszichológusnál, pszichiáternél is, mielőtt megkezdtük volna a kezelést, mindig az volt az orvos első kérése, hogy négyszemközt hagy beszéljen valamelyik szülőmmel. Miután ez meg volt, utána jött a foglalkozás, ahol a szülők már nem voltak jelen. Emellett a legutóbbi pszichológusomnál kiderült, hogy végig telefonon tartotta a kapcsolatot a szüleimmel, azt mondta a titkaimat, gondjaimat nem mondta el nekik viszont, mivel akkor még kiskorú voltam, az állapotomról tajékoztatni kellett a szülőket is.
2009. jún. 2. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Simán mehetsz egyedül pszichológushoz, én is úgy mentem!! Tapasztalat :) Üdv 16/L
2009. jún. 4. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!