Amióta az eszemet tudom, kiütések vannak a felkaromon és a combomon, mitől lehet?
Ez lehet bőrirritáció is. Nekem is van ilyesmi a combom hátsó felén. Lehet, hogy kenni kellene valamivel rendszeresen, amitől nem jelennek meg.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Szia!
Nekem a felkaromon van, ez egy genetikailag öröklődő "betegség", amire sajnos nincs gyógymód, napfény hatására viszont sokat enyhül (: pár éve a kezembe akadt egy tinimagazin és abban volt egy olyan cikk, hogy: "Normális vagyok?" és akkor pont ilyenek voltak benne, és itt olvastam még, de azóta többször rábukkantam ilyen cikkekre. Lényeg, hogy a szőrtüsző aktivitása abnormális. Nekem kicsit érdes is volt, testápolóval kentem, bőrradíroztam, igaz nem tűnt el, de jó volt végigsimítani rajta. Szóval ha eljön a jóidő, járj többet napra, akár egy nap kint vagy nagyon sokat enyhül (: bár szerintem felkaron hamarabb eltűnik. Csak hagyj neki majd időt és ha nem is teljesen tűnik el, a harmadik kint töltött nap után nem is fog érdekelni már a karod (: Engem általánosban szekáltak nagyon miatta, aztán rájöttem, hogy kit érdekel (: ha szeretnek, szeressenek így. (:
Remélem tudtam segíteni (:
Nekem is pont ilyen és apámnak is. Engem nem zavar és szerintem nem lehet gyógyítani, mert ilyen tipusú a bőröd.
(fiú vagyok)
ez egy örökletes, bőrhiba/ betegség.
neve: keratosis pilaris
nekem is van=/ állandóan hidratálni kell, a napozás jót tesz neki, most majd gyógynövényeket szeretnék tesztelni rajta, hátha segít valamelyik^^
remélem tudtam valamit segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!