Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Laevolac-laktulóz felnőttnek...

Laevolac-laktulóz felnőttnek nem gyenge? És mennyi idő múlva hat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 15:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom, aktuális-e még a kérdés, de jobb későn mint soha. Megosztom, én mit tapasztaltam.

Szerintem nem gyenge. Én az egyszeri max. dózist vettem be reggel éhgyomorra (45 ml). Kb. 40 perc múlva hallottam morgásokat (érezni nem nagyon, nem voltak görcsök), a bevételtől számított kb 1 óra múlva igencsak kellett sietnem... fél óra múlva megint, aztán megint... Az utóbbi kettő főleg eléggé hasmenéses jellegű volt, sok széllel...

Utána már többször nem kellett mennem, de az erős korgások és szelek kb. a bevételtől számított 4-5 órán át tartottak.

Más mit tapasztalt?

2013. okt. 31. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!