Beadassam az influenza elleni védőoltást?
Kedves 2. hozzászóló!
Attól, hogy valaki fehér köpenyt vesz fel, még mondhatja a hamukát, főleg, hogyha abból neki bevételi haszna van!
Kérlek ezen gondolkodj el!
22:57
Az lehet, de azt sem tudjuk milyen betegsége van a kérdezőnek konkrétan, hogy reagált eddig a szervezete ha elkapott valamit, mennyire jár nagy közösségekbe, stb.
Ezek alapján laikusként én nem hiszem, hogy korrekt választ lehetne adni, tekintve, hogy itt a fórumon olyanokat is olvasok, hogy van aki a védőoltásokat kollektíve népességcsökkentő programnak hiszi, stb.
Mellékesen nem minden orvos ilyen.
Kedves kérdező, nekünk is van autoimmun beteg a családban, de idős és nem tudja elhagyni a lakást ezért nem oltattuk be csak az első évben mi magunkat.
Szerintem azt kéne mérlegelni, hogy mennyire jársz közösségbe, mennyi az esélye, hogy elkapod, illetve kérj a háziorvosodtól tájékoztatót a gyógyszerről, és mik lehetnek a tested lehetséges reakíió a vakcinára és milyen mellékhatásai lehetnek alapból az injekciónak.
Illetve, hogy mennyi az esélye, hogy idén is lesz-e járvány egyáltalán.
Dönteni csak korrekt információk alapján lehet: a cikket olvasva sok bizonytalanság fogalmazódik meg bennem:
Kedves Kérdező!
Én a helyedben még két orvost megkérdeznék, tekintettel arra, hogy a Téged ismerő szakemberek sem mondanak azonosat.
Nekem sem oltáspárti az ismerős orvosom, úgy általában.
Egyet tudok biztosan, hogy semmilyen thiomerzal tartalmú oltóanyagot nem adatnék be magamnak akárki akármit mond.
Hogy a szóbanforgó oltóanyagban mi van és mi nincs azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!