Ingyenesen ki lehet vizsgáltatni magamat rák-ügyben?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, a családban sajnos sokan haltak meg rákban (anyai ágon akiről tudok, mindenki rákban halt meg). Szeretném magamat teljeskörűen kivizsgáltatni. Hol érdemes, illetve ingyenes-e?2012. jan. 8. 19:15
1/5 anonim válasza:
Csak ha tüneteid vannak akkor fogank kivizsgálni.Sajnos!!!!
De ha olyan rendes a házi orvosod biztos ,hogy ír néhány beutalót ,hogy kivizsgáljanak. Beszéld meg vele.
Én hiába menetem a Sztk rendelőbe ,hogy fájdalmaim vannak ,nem hittek nekem. Elmentem maszekhoz komolyan vett és neki köszönhetem ,hogy életben maradtam. Ha 6 hónap múlva megyek akkor már nem élek.
Így ha aggódsz tényleg vizsgáltasd ki magad.
2/5 anonim válasza:
Kedves 23 éves!
Milyen rákra kérnél kivizsgálást? Ez így marhaság. Ahány szerv, annyiszor 20 féle rák. Most mit kívánnál? Befeküdni egy bazi nagy kórházba, ahol csak vizsgálnának, meg vizsgálnának? Természetesen ingyért. kaja, pia, orvos. Meló semmi. Tudod, te egyáltalán miről beszélsz? Az agyadat vizsgáltasd meg.
3/5 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. Bizonyára te is aggódnál, ha a családodban mindenki rákban halna meg. Igazából, gyomor, bél, végbélrák, illetve méhnyakrák végzett eddig mindenkivel a családban. Szóval az emésztőszerveimre lennék kíváncsi. Egyébként mekkora egy tirpák vagy már meg ne haragudj!
2012. jan. 8. 23:42
4/5 anonim válasza:
Te kérdezted, hogy megy e ez ingyenesen. Ha annyira fontos neked, akkor menj maszek orvoshoz. Rák ügyben. Vagy akkor már nem is érdekel annyira? És én vagyok a tirpák? Hadd ne minősítselek.
5/5 anonim válasza:
Táplálkozási gondra, illetve családi problémákra gondolok, ahol ennyi emésztőszervi, illetve méhet érintő rákfajta alakult ki. Gyomorrákot okozhat stressz, végbélrákot a nem megfelelő táplálkozás, méhnyakrákot szintén a stressz, elfojtott családi gondok. Először ezeket tisztázd! Étkezz egészégesen, kevés cukrot fogyassz, és főleg ne stresszelj, ne idegeskedj! 23 évesen szerintem még korai ezen aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!