Miért dagadt be a bokámnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem , hogy szerintetek miért ébredtem arra szombat reggel (péntek este teljesen jó volt ) , hogy be van dagadva a bokám . Nos , azt tudni kell hogy 38 napja volt sípcsont műtétem . Eddig semmi baj nem volt vele , a doktor azt mondta 10 napja , hogy 40-kg-ig terhelhetem (67 vagyok ) A válaszokat előre is köszönöm .2011. dec. 19. 15:15
2/2 anonim válasza:
Azóta már biztosan megoldódott a dolog. Én csak annyit írnék, hogy amikor műtét (bármilyen!) előz meg egy lábdagadást, azonnal gondolni kell thrombosisra (persze az egyéb tünetekkel is jár) és mielőbb meg kell mutatni orvosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!