1000 Ft-ért melyik gyógyszer a legjobb?
Nagyon köhögök, már szúr a mellkasom is, és kaptam apukámtól ezer forintot, hogy vegyek gyógyszert, ami elmulasztja. Melyik a legjobb, ami hat is?
Köszi!
neocitran, kamillás gőzölés, forró tea
Bár nekem inkább az orrom szokott bedugulni.
gyógyszertárban lehet kapni köptetőt...
ilyen kotyvasztott izé
nekem az szokott hatni
és azt nem kell kiiratni
gyulladáscsökkentőt csak orvosi receptre kaphatsz.
Ha szúr a mellkasod, akkor mindenképpen menj el orvoshoz, mert tüdőgyulladásod is lehet. Ha az orvos receptet ír fel, akkor mondd meg neki, hogy mennyi pénzed van rá, bár alapból kötelessége lenne az olcsóbbat felírni. Ha nem kell antibiotikum, akkor a patikában vehetsz Ambroxol-t, ami segít felszakítani a váladékot ( ez nálunk olyan 700 Ft. körül van + kamilla teát ( kb 250-300 Ft), amivel gőzölhetsz is és meg is ihatod, mivel természetes gyulladáscsökkentő, így jót tesz a hörgőidnek és a torkodnak is.
Sajnos 1000 Ft.-ból kb ennyit tudsz megvenni. C-vitamin nem ártana, de ha ennyi a keret, akkor az már nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!