Gógytornász szeretnék lenni. Milyen faktot érdemes felvenni?
10.es vagyok,februárban kell leadni a faktválasztási papírt. biológia alap..mellette kémia?
elég csak bioszból az emeltszintű érettségi? DE OEC-re mennék ha végzek.
10. ben még én is gyógytornász akartam lenni (:
én emelt bioszt vettem fel (: szar volt a biosztanárom.. uh emelt helyett középszinten csináltam meg.. 5- ös lett.. (:
emeltre nem mertem volna elmenni (: ha jó biosztanárod van és tényleg érdekel ez a szakma akkor hajrá, de nagyon sokat kell tanulnod :/ és a bioszt nem elég bemagolni érteni is kell...
Én 2012 ben jelentkezek gyógytornára.. remélem felvesznek.. de ugye itt ez az új 500-as rendszer ami miatta a pontok megfognak emelkedni.. 2 éve végeztem és most emelt magyarra készülök a tavasszal, ha sikerül 80% felettire és ott van mellette a 5 ös bioszom így is necces lesz :/ tehát biosz- magyarral tuti h lehet menni (: ha jól emlékszem a biosz vagy a kémia kötelező!! de ha gyógytornát akarsz tanulni akkor biosz mert anatómiét fogsz tanulni élettant, orvosi latint, ect ect..
remélem segítettem (:
én az emelt bioszt javaslom (:(:
tudom mit fogok tanulni,utánnajártam :)
köszi a válaszokat.
ezt találtam.. tehát a biosz emelt mindenképp és mellé kémia vagy fizika vagy infó vagy magyar.. akkor érdemes biosz kémia fakt nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!