Melyik orvoshoz tartozok?
Sziasztok!
Állandó vagy ideiglenes lakcímhez tartozó egészségügyi ellátásra vagyok jogosult?
Ha a lakcímkártyámon két lakcím van ( különböző városok ): egy állandó és egy ideiglenes, akkor igénybe vehetem az ideiglenes lakcímemhez tartozó orvosok ellátását?
Értem itt ezalatt: háziorvos, fogorvos nőgyógyász.
Nekem az lenne a megfelelőbb ha az ideiglenes lakcímhez(tartózkodási hely) tartozó orvosokhoz tudnék járni, mivel ez van közelebb, s nem kellene 40 km-t utazni ha beteg vagyok.
Bocsánat, hogy ide tettem a kérdést, de az egészségügy kategóriában nem érkeztek rá válaszok.
Köszönöm előre is, aki tud segíteni.
Én arra gondoltam, hogyha meg vagyok fázva, influenzás vagyok, táppénzre írjon ki a doki, ugye ez a háziorvoshoz tartozik. S nem ide be lehet-e jelentkezni?
Amikor még nem volt ideiglenes lakcímkártyám, akkor el se láttak itt a fogorvosnál. Hiába szenvedtem a fogfájástól, azt mondták, lakcím szerint nem ide tartozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!