Fáj a vesém! Mit tegyek?
Tea petrezselyemből, forró ülőfürdő.
Ha 2-3 napon belül még csak nem is enyhül, doki!
Menj dokihoz, ezzel nem szabad szórakozni.
Nekem is fájt pár hónapja a vesém, kiderült, hogy hosszú ideje fel vagyok fázva és nagyon nem jó a vizelet vizgyálataim eredménye. Az is kiderült, hogy hajlamos vagyok vesekőre és vesehomokra is. Aztán elküldtek katéterezésre meg hasonló dolgokra.
Ne akard, hogy veled is ez legyen :)
17/L
El nem tudom képzelni, miért nem szeretnél orvoshoz menni.
Amúgy veseproblémákra nagyon jó a mezei zsurlófüves ülőfürdő, de komolyabb probléma esetén mindenképpen antibiotikumos kezelésre van szükség. Hidd el, én már csak tudom, volt már vesemedence gyulladásom, nem játék. Én sem foglalkoztam vele pár napig, aztán a végén már annyira görcsölt, hogy azt se tudtam, fiú vagyok-e vagy lány, az orvosig nem tudtam elvánszorogni, pedig nem lett volna messze. Hát ezt nem kívánom senkinek. Volt már kegyetlen fogfájásom, egy eléggé nehéz szülésen is túl vagyok már, de a vesegörcs eddig listavezető a fájdalmak terén. Ne várd meg, amíg te is idáig jutsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!