Ezt tudják vizsgálni a kardiológián?
Nekem teljesen ilyen tüneteim vannak. De az én esetemben kb. fél éve kezdődött, régebben tettem is ide ezzel kapcsolatban egy kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
Most (két hete) szántam rá magam arra, hogy elmenjek orvoshoz. A körzeti orvos beutalt kardiológushoz. Ott megvizsgáltak, csináltak ekg-t, meg laborba küldött. Hozzáteszem, hogy magas a vérnyomásom is, amire 1 éve szedek gyógyszert. Az ekg jó volt, és végül circ.hyperkinetica amit megállapított. Ez gyorsult keringést jelent, ami igaz mert nagyon magas szokott lenni a pulzusom. Kaptam rá gyógyszert, amitől a pulzusszám rendeződött, viszont a tünet még mindig megvan. Most az van, hogy 16.-ára kaptam időpontot, ahol holtert csinálnak (24 órás ekg-t jelent). Jah és az is kitudódott a vérképből, hogy magas a koleszterinem, amire szintén kaptam gyógyszert, illetve a cukor is a fölső határon van. Most ez a helyzet.
Akkor ezek szerint egy próbát megér. Nekem pont, hogy alacsony a vérnyomásom sokszor, de én nem szedek rá gyógyszert, mert nem olyan mértékben alacsony még. De egy orvos biztos többet tud mondani.:) Jövőhéten el is megyek.
Egyébként én is arra tippeltem, hogy szívritmuszavarom van, mert apának is az van, nem tudom, hogy mennyire öröklődik.
Köszönöm a választ neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!