Mire jó igazán a közgyógy igazolvány?
Lányom kapott ,de minimális felhasználható pénz összeggel(Havi 1600Ft+ évi 6000 Ft). Ennél sokkal többet költünk gyógyszerekre sajnos.
Azért igényeltük, mert mindenhol kérdezték hogy van-e a gyereknek , de hát ha csak ennyit "tud" akkor nem sok értelme van.
Akkor örülj neki. A lányom alanyi jogon kapja, mert tartósan beteg. (3 évesen Crohn-os)
Ezért is érzem úgy , hogy csak alamizsna. Ettől nem lesz jobb neki.
Én teljesen boldog leszek, ha a lányom felnőtt korára nem lesz jogosult a közgyógy ellátásra. Akkor az azt jelenti, hogy el tudja látni magát, nincs komolyabb szövődménye sem.
Én a helyedben örülnék neki.
Huh, mintha én írtam volna ki a kérdést!
az én lánykámnak nem sokkal többet, 1800-at utalnak/hó (+ 6000 éves keret). Ő asztmás-. Én örülök neki, még ennek is, nagyon, 2 napi kajapénzünk ez a havi összeg.
Mondjuk nekünk nagyjából fedezi a gyógyszert, nem sokkal kell kipótolni.
De nekünk is csak kb. 3 hónapja van, én sem igazán tudom, mire jó ezen kívül...
JOBBULÁST kívánok a kicsidnek, illetve teljes gyógyulást, ha lehetséges ilyen. Szörnyű, hogy ilyen kicsinek ilyen komoly problémája van, még felnőttnek is az.
Köszi.
Remélem a te lányod pedig kinövi majd az asztmát.
Köszi a válaszokat.
Igazából az a fura nekem, hogy ha a szakorvos ír szakorvosi javaslatot, akkor is olcsóbban jutok a gyógyszerekhez.Ehhez nem kell közgyógy igazolvány.
Nekünk is jól jön ez az összeg, csak ahogy már előzőleg is írtam többe kerül az előállítása, mint amennyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!