Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha az ekcémámat körömvirág...

Ha az ekcémámat körömvirág kenőccsel kenegetem akkor az jó?

Figyelt kérdés
Mikor anno voltam bőrgyógyásznál és szóltam hogy ez biztos ekcéma akkor a nő csak legyintett hogy á majd el fog múlni :S Pedig van mikor nagyon viszket, kis puklik vannak, és néha addig vakarom amíg elkezd vérezni.
2009. máj. 1. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban ekcéma meggyógyítani nem hiszem, hogy teljesen megfogja, de sokat fog használni. A körömvirág gyakorlatilag bármire jó, használd nyugodtan.
2009. máj. 1. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Én dettó ugyanígy vagyok ezzel.Én is ekcémás vagyok,általában amikor megvan és amikor peteérésem van akkor erősebb,mint most is.:S

Én körömvirág balzsammal próbáltam kenni,de az a baj,hogy nem használ sokáig ugyanaz a krém.:S

Szerintem próbáld ki,de mindenképp menj el a háziorvosodhoz és beszélj vele,nekem is ő fedezte fel és írt beutalót a bőrgyógyászatra.Először engem sem "fogadtak".Visszamentem a háziorvosomhoz beszéltem vele,felhívta a bőrgyógyászatot és kaptam időpontot...Bonyolult volt,de végül kiderült,hogy ekcéma.:S

14/L

2009. máj. 1. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Ekcéma kezelésére ajánlanám a dr.Nona Testiszapot és a Solaris DN-t.

E-mailben elérhető vagyok, ha kérdésetek van.

2009. máj. 3. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha lecseréled a fürdőszobai tisztálkodószereidet vegyszermentesre,megoldja a problámádat,nekem megoldotta.E-mailben írj ha érdekel hogyan,és hogy mennyi és hogy hol.:-)
2009. máj. 4. 11:51
 5/5 anonim válasza:
Nekem pár éve a Pelsano med kenőcs segített átmenetileg. (Napraforgóolaj alapú, recept nélkül is kiadják.) A körömvirág nekem nem sokat használt.
2010. júl. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!