Sokba fog kerülni külföldön az orvosi ellátás?
Jelenleg Hollandiában tartózkodom, és bőrgyógyászhoz kellene mennem a kezemmel. Az a problémám hogy nincs utánam fizetve a tb se Mo-on se itt. Ilyen esetben mi a teendő?
Előre is köszönöm a válaszokat!
köszönöm a válaszodat :)
nem sürgős, és nincs is bejelentett munkám..
csak a párommal jöttem ki,jelenleg csak nyaralok.
mivel nincs biztosításod,fizetned kell
(a sürgősségi se ingyenes. ellátnak,demeg fogod kapni a számlát.Mindenhol az EU-ban)
egy sima rendelésnél olyan 40-60 euróra számíts
Egy Vitiligo nevű bőrbetegségre gondolok. Azért szeretném megnézetni hogy az-e, mert egyre több folt van a kezemen, és ha nem lenne muszáj akkor nem mennék haza csak decemberbe.
ezért is kérdezem..
köszönöm a válaszokat.
Tb kártyám van, Eu-s is, csak szeptember elején lejárt a Tb-m. Anyukám elintézné nekem otthon, de ő elintézheti?
De a kérdésem végül is még mindig az lenne hogy szerintetek kb mennyibe fog nekem kerülni ha megvizsgál az orvos? Szerintem csak megnézi és maximum felírna rá valami krémet.
köszönöm a válaszokat
Köszönöm a válaszokat és a segítséget:)
már sikerült elintéznem a dolgot. voltam az orvosnál is. A gyógyszerrel együtt amit felírt nekem fizettem 10 eurót ami szerintem nem is sok. sokkal többre számítottam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!