Hogyan fordulhat elő az, hogy a központi OEP adatbázisban nyilván vagyok tartva biztosítottként, de a rendelőintézet adatbázisában (ahova járok) nem vagyok biztosítottként nyilvántartva?
Figyelt kérdés
Februárban hagytam ott egy munkahelyet, utána lett egy másik helyem, amiről másfél héten belül kiderült, hogy nem jelentenek be, azonnal váltással elmentem egy következő helyre, ahol mindezidáig úgy tudtam, hogy be vagyok jelentve, papírjaimat leadtam, és most voltam orvosnál, mondták, hogy nem vagyok a rendszerben biztosítottként, ismerős viszont utánanézett az OEP központinak, és ott meg benne vagyok. Mindez Budapesten.2009. ápr. 27. 16:36
1/3 anonim válasza:
Én hasonlóan jártam: Még 2000 környékén váltottam munkahelyet, és valamit rosszul töltöttek ki a bejelentő lapon, ezért a doki úgy látta nincs biztosításom. Erre a legutóbbi kampány során derült fény.
Bementem az OEP ügyfélszolgálatra, és (a sorbanállást nem számítva) két perc alatt rendezték a jogviszonyomat!
2/3 anonim válasza:
Velem is detto.. Allaskeresoin vagyok a Munkaugyinel kb. 1 honapja. Voltam a korzetimnel kb. 2 hete es ott szoltak ,hogy nem vagyok nyilvantartva a rendszerukben. Mondtak hogy tisztazzam az OEP-nel. Ez megtortent, telefonon erdeklodtem a helyi egysegnel, a holgy keszsegesen utananezett es valaszolt minden kerdesemre. Megnyugtatott hogy nem lesz gondom ebbol, csak egy kis hiba a rendszerukben...es vegszukseg esetere felajanlotta, hogy tudnak adni igazolast, ha szemelyesen befaradok.
3/3 anonim válasza:
A minap velem is közölték a fülészeten, hogy április 1-től nem vagyok biztosítva. Másnap a gasztroenterológián meg azt mondták nincs gond, náluk zöld a jelzés. Hát így van ez:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!