Véres széklet kivizsgálásának leggyorsabb módja?
először is háziorvost kell választanod.a neten is megtalálod, hogy lakcím szerint kihez tartozol.
elmondod a panaszod, ő kikérdez, hogy milyen is az a véres széklet és aszerint dönt, hogy hova küld.
valószínű gasztroenteorológiára, annak is a proktológia
osztályára.
ott végeznek vizsgálatot, ha szükséges, hogy kiderítsék az okát.
ha sötét alvadt véres lenne a széklet az gyomorvérzésre utal, azzal nagyon gyorsan kell cselekedni.
ha friss piros a vér a papíron, lehet valóban aranyér, vagy repedés.
elhagyagolni egyiket sem szabad.
hol találom a neten, hogy hova tartozom, beírtam a kerületet és kiadott vagy 8 rendelőt és 40 orvost. a címemhez területileg legközelebb esővel próbálkozzak? az a baj, hogy a munkahelyemtől a lakásom kicsit messze van.
fájni nem fáj és most van elősször, nem is sötét, nem is világos, bár szerintem nem friss
hát válaszd a legközelebb esőt, praktikussági okokból, végül is szabad orvosválasztás van.
nálunk ( nem BP.) a dokinál ki van függesztve, hogy melyik utcák tartoznak hozzá.
de meg van a lehetőség, hogy , ha akarunk átmenjünk másik körzetbe.
én hál istennek meg vagyok elégedve a mi orvosunkkal , így ez eszembe sem jutna.
szóval keress fel egy közeli dokit, és mielőbbi javulást:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!