Csúnyán felsebzette a számat egy kutya, mit tegyek?
Elég beteg... :D Én akárhányszor játszottam a kutyával, soha nem volt a foga közel a számhoz. Na mindegy.
Jegeld szerintem, attól talán lemegy.
smároltál a kutyával?:)
komolyra fordítva: mivel a kutya szájában vannak olyan baktériumok, amiket nem feltétlenül visel el egy ember - érdemes lenne lefertőtleníteni a környékét a sebnek.
nem épp csók volt, amit utána kapott...:)
egyébként adattam be tetanuszt, a duzzadás zavart, de szépen lohad.
A jegelés jó ötlet. Kamillatea főzete hidegen borogatásként is jó, és ha van körömvirágkrémed, akkor az kiváló rá. Meg az Idő - sajna, kénytelen vagy várni.
Engem egyszer a macskám csapott szájba manccsal, játékból, én is roppantul szép voltam pár napig. Ő is csak egyszer csinálta életében és nemigen hiszem, hogy megpróbálkozik vele még egyszer. Nem verem az állatot, de azért még egy macska is szót ért a hangsúlyból - meg ezt is érzi, hogy kicsit (vagy nem is kicsit) túllépte a határokat...hát még egy kutyus!
Jobbulást! :)
köszönöm! :) körömvirág nagyon jó ötlet, hogy nem jutott eszembe...!
tőlem akkor kapott a blöki egy fülest, úgy ugrott a hülyéje, hogy nem csak a számat találta el, hanem a homlokom is. hát igen, akkora a dög, mint egy kisebb dinoszaurusz :)
:) Aranyos lehet. (Magam is szeretem az állatokat, a kutyákat is.)
Persze, ez gondolom téged most nemigen vígasztal. Meg őt sem, mert biztosan érzi, hogy túl messzire ment...
A körömvirág tényleg csodákra képes, tapsztalat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!