Bármelyik kórházba mehetek?
Figyelt kérdés
Pesten akarok urológiára menni rövid fitymafék miatt. de nem pesti vagyok. attól mehetek bármelyik kórházba? kell beutaló? melyik kórházat ajánlanátok?2011. szept. 14. 20:31
1/2 anonim válasza:
Kel hát beutaló, anélkül rád sem néznek. Közlöd a dokiddal, hogy Bp-i kórházba mennél, és ő kiír vmelyikbe. Majd felhívod azt a kórházat és időpontot egyeztetsz vele. :) Ajánlatot nem tudok ezzel kapcsolatban ajánlani, lány vagyok :) Úgy hallottam, hogy ugyan a Dél-Pesti Kórház nagyon nagyon gagyi, beceneve Dél Tepsi, a nőgyógyászat jó, bár az Téged nem érint :D l/16 és ne tévesszen meg a korom :D Koravén vagyok... :/
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok: 1: Kell* 2.: Amúgy mindig a lakhelyedhez legközelebbi kórházba szoktak beutalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!