Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Adjak a nőgyógyászomnak...

Adjak a nőgyógyászomnak hálapénzt?

Figyelt kérdés
2 hónap alatt 5-ször voltam nála (nem magánrendelés), ugyanis gombás fertőzés kezelése után vagy kontrollra mentem, vagy ismét kiújult a gomba. Az a lényeg, elég sokszor megfordultam nála az elmúlt időszakban. Édesanyám szerint adnom kellene neki pénzt ezért, de én máshogy látom. Valahol ez lenne a dolga, vállalta, hogy gyógyítja az embereket, ezért tanult. Kedves orvos, és lehet, hogy megsérteném, ha egy borítékot csúsztatnék neki, meg lehet nekem is kínos lenne. De néha elbizonytalanodom. Édesanyámnak lenne igaza?
2009. ápr. 23. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz,hogy a pénzzel megbántatnád,de szeretnéd kimutatni a háládat,akkor szerintem adj neki egy kisebb ajándékcsomagot(pl:kávé,tea,gyümölcs,csoki)Biztosan örülne neki,és nem lenne kellemetlen egyik fél számára sem.
2009. ápr. 23. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengedi a pénztárcád, adj neki. Valószínűleg kedvesebb, és figyelmesebb lesz. Viszont, ha nem nagyon engedheted meg magadnak, akkor sincs gond, nem magánrendelőbe jársz hozzá.
2009. ápr. 23. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orvosod jó orvos akkor egy szülésnél megkeresi a Te havifizetésedet ha dolgozol, úgyhogy szerintem nem kell, a TB-t pont ezért fizeted.
2009. ápr. 23. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
én nem adok. az a munkája, megkapja érte a fizetést. ráadásul bőven vannak akik még pakolnak is a zsebébe..nem kell, hogy még én is tömjem. főleg úgy, hogy nekem nincs miből támogatnom az amúgyis jómódú dokikat... az megint más lenne, ha valami nagyon komoly műtétet végzett volna el, méghozzá jól, akkor azt mondom (ha van miből) adjon az ember...de amit írtál, szerintem teljesen indokolatlan a zsebtömés.
2009. ápr. 23. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek, ezért nem kell adni hálapénzt. Anyud még abban a korban nőtt fel amikor ez szinte kötelező volt, de ez már egy másik kor, és egyáltalán nem kötelező tömni őket..
2009. ápr. 23. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!