Lágyéksérv műtétem lesz gerincközeli érzéstelenítéssel. Kell aggódnom?
Szia
Mesélnél részletesebben?
Páromnak is most lesz,és azért más egy betegtől hallani,mint orvostól.
Neki választania sem lehet,gerinchez kapja az érzéstelenitőt.
Akár privátba is mesélhetnél,de itt is jó.
Mit éreztél amikor adták be az érzéstelenitőt? Műtét közben mit éreztél?
Enni utána mikortól lehetett és van valamilyen diéta?
Köszi előre is.
Az injekció nem fáj, kicsit zsibbasztó, de egyáltalán nem fáj. Szerintem van benne egy kis nyugtató is, mivel nekem semmi bajom nem volt műtét közben, pedig azt hittem, gondok lsznek a tudattól, hogy vagdosnak miközben ébren vagyok, meg a műtét utáni "visszaútra" sem emlékszem, csak amikor a kocsiról átraknak az ágyra. Utána 5 óra fekvés, a fejemet csak jobbra-balra mozgathattam. Én eléggé izgága vagyok, úgyh ez maga volt a pokol nekem. Csütörtökön műtöttek, pénteken nehéz volt a járás, úgy mentem mint aki beszart, mert úgy kevésbé húzódott a seb, de azóta napról napra jobb, szombaton engedtek haza. Másnap már ehettem óvatosan. Könnyű ételeket kell ennem, vitamindús, nem zsíros kajákat. Rostos italok kizárva, inkább a szűrt. Ezt mondjuk nem nagyon értem. Csüt megyek varratszedésre.
Összességében nem kell félni, nem vészes, ed ha lehet, akkor válassza a párod a laparoszkópos megoldást, olyan nincs, hogy nem választhat. A srác akit így műtöttek, hozzám képest teljesen jól volt már másnap.
köszönöm hogy válaszoltál
jobbulást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!