Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi baj lehet a nyakammal?...

Mi baj lehet a nyakammal? Évek óta fáj szinte mindig.

Figyelt kérdés
Nem tudom egyenesen tartani meg bizonyos helyzetekbe, mert fáj, és emiatt sokszor mozgatom meg ropogtatom, tudom, hogy ez sem jó, de kényszerből szóval muszáj ropogtatom, tudom, hogy ez sem jó, de kényszert érzek, hogy ropogtassam stb, mit tehetnék?
2009. ápr. 19. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 40 évesen fájt a vállam a nyakam és a derekam. A vállam ráadásul ropogott is mozgatásra. Ülő munka nem sok mozgás stb. A röntgen meszesedést mutatott ki. A körzeti orvos széttárta a karját. "A korral jár, együtt kell vele élni." Na ezt nem akartam elfogadni.

Beszedtem néhány doboz proezi3 kapszulát. Szerintem jó volt az izületekre. 15 év év kihagyás után ismét elkezdtem sportolni. Heti 2-3 edzés, edzés amely teljesen átmozgatja a testet, nyújtja és lazítja az izületeket. Másfél év telt el. Ma már nem fáj semmim, sokkal jobb a közérzetem.

2009. ápr. 19. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként csontkovács sem rossz megoldás, nekem is fájt régebben a nyakam és nagyon szépen helyretette
2009. ápr. 20. 00:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak 15 éves lány vagyok de ugyanez a helyzet sajnos...Voltam dokinál, azt mondta, hogy nagyon gyengék a hátizmaim és ezért nem tudom tartani a nyakam, és ettől fáj a hátam meg a nyakam. Úszás, fekvőtámaszok, és ha nagyon fáj nurofen szirupot igyak...Úszni sajnos nincs időm, de a fekvőtámaszok tényleg elmulasztották a hátfájást! A nyakam is csak ropog már azzal még nem tudom mit csinálok:D De szerintem te is próbáld ki...
2009. ápr. 20. 18:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Én 16/L vagyok amúgy, köszi :)
2009. ápr. 20. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!