Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen tünetek szokta jelentke...

Milyen tünetek szokta jelentkezni a napallergiától?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 15:17
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nekem Törökországban jött ki, túlzásba vittem a napozást. Először piros lettem, és viszkedtem, majd miután eltünt a pirosság a viszketés továbbra is fennt állt. Vakarni ne vakard, inkább minél többször locsold hideg vizzel, meg lehet kapni fenistil gélt kimondottan allergiára meg kapszulát is de azt csak receptre. Az valamennyire segít. Ha viszont nagyon komoly a helyzet menj el bőrgyógyászhoz, ad egy tuti jó krémet, amitől nekem 1 óra alatt elmúlt.
2011. aug. 24. 15:51
 12/18 A kérdező kommentje:
van facebook od vagy valamid amin tudnák erről beszélni ?
2011. aug. 24. 15:52
 13/18 A kérdező kommentje:
ha van ird le nyugodtan
2011. aug. 24. 15:56
 14/18 A kérdező kommentje:
irjatok nekem létszives
2011. aug. 24. 16:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Anyukámnak a nyakánál meg a dekoltázsánál szokott kijönni. Piros lesz, sőt vörös, mintha nagyon leégett volna. Beszokta takarni kendővel.
2011. aug. 25. 12:36
 16/18 anonim válasza:
az utolsó előtti válaszoló vagyok. van facebookom, meg msn minden. mondj egy emailt és ott leirom az msn címem ha gondolod
2011. aug. 25. 13:50
 17/18 A kérdező kommentje:
oké szabovoj@gmail.com erre ird le a facebook os neved oké?
2011. aug. 25. 17:57
 18/18 anonim válasza:
Nekem is van, épp most jelent meg, de nekem nem viszket csak olyanok mint a sok apró pattanás és zsiros körülötte a bőr. Nekem nem múlik el egy-két nap alatt, nekem néha egy hét is kell. Ez nekem már évek óta van, de csak az orromon :/ A tapasztalatok alapján sokat ront a helyzeten a por :(
2011. szept. 1. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!