Leszedték az anyajegyem 1 hete és most csak a sebtapasz ragados részével tapasztottam le lehet bajom?
Figyelt kérdés
szám fölött van összevarva
és nem akartam rátenni egy egész nagy sebtapaszt ezért levágtam belöle és csak a ragados része van rajta
ugye nem lehet bajom
2011. aug. 20. 12:21
1/7 anonim válasza:
Gratulálok, megspóroltál egy fél sebtapaszt.
Csíra vagy.
2/7 A kérdező kommentje:
nem sporolni akartam leszarom csak nem akarok rátenni egy egészet mert hülyén néz ki és este megyek el
nyomorék gyerek
2011. aug. 20. 12:26
3/7 anonim válasza:
Akkor most mondok neked valami újat. A sebtapaszon azért van az a puha vattás rész, mert annak kell közvetlenül a seb felett lennie, nem a ragadós részének... Nem hittem, hogy ezt bárkinek el kell magyarázni.
4/7 anonim válasza:
hát ha szerencséd van, akkor nem téped fel a sebet és a varrást. De tényleg az elsőnak van igaza kb. Magaddal toltál ki, nekem mindegy, és talán 1-2 hetet kibírhatsz úgy, hogy van rajtad egy sebtapasz, ha valaki meg kérdezi, elmagyarázod neki, nem mindenki olyan sekélyes ám, hogy ujjal mutogatva röhögjön rajtad...
5/7 anonim válasza:
Lehet kapni kis méretű sebtapaszt is, nem csak azt a nagyot...
6/7 anonim válasza:
Tehát esti kiruccanásra van pénz, kisebb ragtapaszra nincs?
Még mindig csíra vagy.
7/7 anonim válasza:
Figyelj óvatosan vedd le a sebtapaszt ha tudod és cseréld ki egy másikra,és ott a vattás része fedje be a sebet.És ne piszkáld ha lehet.
Viszont ha leírnád a műtét hogy zajlott és mennyi ideig,fájt e,mivel csinálták azt megköszöném.Egyik ismerősőmnek is aktuális lenne.És hol csináltattátok sebészet,vagy bőrgyógyászat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!