Ez övsömör lenne? Képet mellékeltem lent.
kb 3 hete kezdődött először a jobb vállamon de ott eltünt magától kb 1 hétre rá és az az alsó ajkam alatt jött elő --- > [link]
lényeg hogy amikor icipicit birizgálóm pl ( borotválkozás közbe stb) akkor mintha picit ilyen gennyes lenne de nem viszket nekem , nem fáj ott mint ahogy az övsömörnél olvasni lehet ezek a dolgok nekem nincsenek szerencsére de mégis ott van és idegesit .
arcszeszt nyomok rá minden nap 2x bár nem tudom hogy van 1 értelme.
hogy fog ez eltünni ha egyáltalán ez övsömör? hpgyan jött ez elő? ha nem övsömör akkor mi?
Meg se kérdezem, hogy jutottál el az övsömör diagnózisáig (az övsömör a dermatómák mentén megjelenő, virális fertőzés okozta több száz apró vesiculából áll).
Ez pyoderma, egyszerű bőrgennyedés, amit leggyakrabban a bőrt kolonizáló pyogén coccusok (S. aureus, S. pyogenes) okoznak. Gondolom volt egy pattanásod, amit elnyomkodtál, elvakartál. Erre a folliculitis morfológiája illik a legjobban, de ha tovább kezelgeted szarokkal, akkor gyönyörű impetigo lesz.
Bőrgyógyászhoz menj el, majd ad rá antibiotikumos kenőcsöt, akármit. Ne otthon kezelgesd, mert súlyosabb lehet vagy hegesedhet.
Köszönöm na ez már hasznosabb volt :)
mondjuk sejtem hogyan jöhetett elő.
Grappling en edzek 2 naponta és lehet hogy ott a szönyegen szedtem össze ha ezt összelehet.
pattanás nemvolt . Ment a pipa +1
Küzdősport Brasil jitsu földharc szóval Sok izzadás és mocskos szönyeg ...
ezekszerint akkor ez a ludas .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!