Epekő műtét után hány nappal lettetek jobban, mit ehettetek? Stb
Nekem teljesen kivették az epehólyagomat. Már másnap ettem és azóta is mindent eszem (töltöttkáposzta sok tejföllel ha akarom), mert a májam jól bírja az epetermelést.
Hogy mit ehetsz utána az neked kell kipróbálgatnod. Attól függ, hogy evés esetén a máj milyen mértékben tud epét termelni. Ha csak keveset tud, akkor óvatosabbnak kell lenned a zsíros ételekkel, jobban oda kell figyelned. Ha bírja a terhelést, akkor semmilyen diétát nem kell tartanod.
Par nap mulva rendbe leszel.. csak meg a varras fog kicsit fajni..
amugy par honapig szigoru dieta :P
de aztan mar ehetsz midnent tenyleg !!
jobbulast pusziii`
Az utolsótól hagy kérdezzem: miért nem sikerült a műtéted?
Köszönöm.
Szia 10:56-os
A húsz perces műtétből egy óra hossza lett.Fogadott orvosom volt.Műtét után semmit nem mondtak csak rosszabbul lettem a többiék mér sétáltak mikor Én még csak az ágyon jajgattam.Újra és újra vizsgáltak és semmi.Közölték két nap múlva át visznek a másik kórházba majd ott ki vizsgálnak.Ott állapították meg, hogy a májam 75% sérült,ki szúrták a vékony belemet amiből szivárgott a benne lévő mindenség és el vágták az epevezetékemet.A három ponthoz még kaptam 40 cm. vágást15cm. műcsövet +3napot az intenzíven +4hét kórházi ellátást +5hónap táppénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!