Be van dagadva a fogam elég csúnyán és az arcom is. De nincsenek fájdalmaim ez mitől van?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy először az arcom volt kicsit megkeményedve, ittam rá kamilla teát vettem be este gyulladáscsökkentőt. Azt hittem reggelre elmúlik, de nagy fájdalomra ébredtem még hajnalban. Akkor nagyon fájt a fogam. Jött a jég meg a cataflan és egy kis svédcseppes öblögetés. Ez tegnap reggel volt. Azóta nincs fájdalma. Este a biztonság kedvéért bevettem egy cataflant. Most sincs fájdalmam, jól aludtam az éjjel de még mindig nagyon be an dagadva egy kicsit se ment le. Kicsit érzékeny de nincs fájdalmam viszont enni nem tudok és iszonyatosan zavar. Fogorvoshoz majd csak jövő héten tudnék elmenni. Mitől lehet ez? Eddig ha ennyire be volt dagadva mindig iszonyatos fájdalmaim voltak (na nem mintha hiányozna, csak furcsa)és nem értem, hogy miért nem megy le a dagadás.2011. aug. 12. 08:39
1/1 anonim válasza:
lassan húzódik vissza általában, ami feldagadt.
Szerintem elhalt a gyökérben az ideg, gyökérkezelés lesz valószínűleg. (Ne engedd kihúzni, olyan orvoshoz menj, aki mindent ment, ami menthető, mert a fogpótlás nehéz, drága és soha nem tökéletes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!