Holnap MRI vizsgálatom van és nem tud velem jönni anyukám, de 18 éven aluli vagyok. Ki fogja aláírni a papíromat?
Jön velem egy 18 éven felüli, a barátom, de mivel Ő nem gyámom, gondolom nem írhatja alá a papírt.
Tudjátok, kapni fogok egy papírt amin rajta van, hogy mi fog történni, mit szabad és mit nem... STB és ezt a múltkori alkalommal anyámnak is alá kellett írnia, + kitölteni de Ő most nem tud velem jönni.
Nem fogják így elvégezni a vizsgálatot?
Azt mondta anya, írjam alá helyette. Ezt lehet? És ha rájönnek mi lesz ?
( Ő úgy sem jöhet be velem a vizsgálatra, és multkor sem ellenőrizték ki írta alá, de kitudja )
Segítsetek légyszives :S
Apukám külföldön él, anyukám pedig vidékre utazott, egyébként is este 10 ( !!!!!! ) re kell mennünk a kórházba, még ha itthon lenne anyám, akkor sem hagyhatná magára a másfél éves testvéremet, este tízkor pedig nem fogja Pestre magunkkal cibálni.
Már voltam kb 2 hónapja ugyan ott egy vizsgálaton, ugyan így MRI-n , nem tudom miért kell megismételni, csak mondták, hogy még egyszer jönni kell.
Sürgősségi vizsgálat az enyém, mert lehet, hogy valami neurológiai bajom van.
Tehát nagyon remélem, hogy meg fogják csinálni a vizsgálatot!!!
Kedves utolsó, 17 éves vagyok és az anyukám eljönne velem, ha tudna, hidd el nem nyaralni utazott vidékre!! :)))
De köszönöm a bunkó hozzászólásod!
Mrs :)
Egyébként attól, mert majdnem 18 vagyok, nem írhatom alá én!
Nekem is alá kell, de mellé a gondviselőmnek, vagy a NAGYKORÚ gyámomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!