Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hátrányos helyzetűnek számítok?

Hátrányos helyzetűnek számítok?

Figyelt kérdés

sziasztok.

Nemrég hallottam egy ismerősömről, hogy lisztérzékeny, és emiatt hátrányos helyzetűnek számít.

Nos én fémallergiával szenvedek, immár 4. éve.

Nekem ugyanúgy kell szednem a drága allergiagyógyszert, ugyanúgy van papírom róla, hogy "beteg vagyok".

Szerintetek én beletartozom a hátrányos helyzetűen kategóriájába?

Igazából a felvételi többletpontoknál elég sokat segítene, persze a kedvezmények sem jönnének rosszul.

2011. aug. 6. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A lisztérzékenyeknek nagyon drága a lisztjük, 2000 Ft (nem elírás!). Nem ehetnek búzát, rozsot, árpát. Ez elég súlyos probléma, bárnem tudom, hogy a fémallergiád miben akadályoz. Csak ne irigykedj, mert te is lehetsz még lisztérzékeny! Bármikor.
2011. aug. 6. 21:16
 12/13 A kérdező kommentje:
hidd el, nekem is rengeteg dolgot kell elkerülnöm, hogy normális életet éljek.
2011. aug. 6. 21:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnállak... Én értem miért tartod magad hátrányos helyzetűnek. MERT ÁLLANDÓAN SAJNÁLOD MAGAD, és egy irigy t@pló vagy. Gratulálok.
2011. aug. 7. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!