Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan viszkethet a harisnyátó...

Hogyan viszkethet a harisnyátóla lábam?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert 100%-ig műszál, vagy ami mégrosszabb az az üvegszálas. Erre is illik a mondás, a szépségért meg kell szenvedni. Én is így vagyok ezzel. Lemondani nem akarok a viseléséről, mert szoknyapárti vagyok. Régebben télen még nadrág alá is azt hordtam mert a zoknit utálom, nem nőies. Mostanság a divatnak hála, nadrág alá pamutszálas macskanadrágra váltottam. Ha azonban elegánsabban akarok öltözni, viszketés ide vagy oda, nekem a harisnya és magassarkú az igazi. Valamilyen oknál fogva a neccharisnyától nem jelentkezik a tünet, de az sajnos nem felel meg minden alkalomra.
2011. aug. 6. 13:04
 2/7 A kérdező kommentje:
és neked mikor viseled a harisnyát akkor a lábad melyik része szokott a harisnyától viszketni?
2011. aug. 6. 13:06
 3/7 A kérdező kommentje:
várom a válaszokat
2011. aug. 7. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Üvegszálastól a térdhajlatom. Hagyományosnál változó, bárhol a lábszáramon vagy a combomon.
2011. aug. 8. 14:29
 5/7 A kérdező kommentje:
és szoktad is vakarni sokat?
2011. aug. 11. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem még arra neveltek, uralkodjak magamon. Amíg a "jelenésem" tart, illendőség miatt nem szoktam, ha meg már túl vagyok rajta, igyekszem minél hamarabb átöltözni, olyankor be is krémezem (vakargatás helyett).
2011. aug. 11. 15:32
 7/7 A kérdező kommentje:
és volt olyan hogy nem birtad megállni hogy ne vakard meg?
2011. aug. 11. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!