Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sok PIROS lóbalzsamot kentem...

Sok PIROS lóbalzsamot kentem a bokámra, és annak környékére, és nagyon ég. Mikor múlik el?

Figyelt kérdés
Kiment focizás közben a bokám ,és boltban ajánlották a lóbalzsamot. Először hűsítő hatása volt ,ezért még nagy szorgalommal kentem rá. És hát utána elkezdett égetni. Ez volt 3 órája. Már nem olyan erősen ,de eléggé éget még. Mikor múlik el? És ez normális?
2011. júl. 28. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Szappannal mosd le, nem kéne égetnie. Lehet, hogy volt valami jelentéktelen horzsolás, karcolás a bőrödön, amit észre sem vettél volna, ha nem kened be. Ettől még más alkalommal beválhat, ez nem egy veszélyes szer, de csak ép bőrre használható. Ha mégis ártana neked, a kezed is égetné.
2011. júl. 30. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
nekünk is van ilyen lóbalzsamunk, de mikor azt írtad, hogy PIROS akkor a kenőcs színére gondoltál? csak mert a mienk az zöld... és nem tudom, hogy van-e többféle színű, de a miénk az kifejezetten ilyen izületi bajokra, rándulásra meg stb-re való... szóval nem lehet, hogy valami másikat használsz? :O
2011. júl. 30. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Igen ez teljesen természetes. Sokan arra gondolnak, hogy ha vesznek lóbalzsamot, akkor az majd csak hűt. Azonban, a lóbalzsamnak az a szerepe, hogy serkentse a vérkeringést, vérbőséget okoz. Ezáltal könnyebben regenerálódnak az ízületek, vagy lovak esetében az inak. Ödémára is jó, vagy abban az esetben, ha bedagad valamid, mert könnyebben felszívódik.

Ne aggódj, nem lesz semmi bajod tőle ez teljesen normális. Ha nem kimondottan hűtő gélt veszel, akkor a lóbalzsam csak egy pár percig hűt, utána viszont éget. :)

Remélem nem chiliset vettél, mert az intenzívebben éget.

Ne kenj rá legközelebb olyan sokat, mert elég kellemetlen tud lenni.

2011. júl. 31. 21:22
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat !

Chilis-et vettem igen :D..eléggé égetett.

De azóta vettem zöldet ,ami kellemes mentolos :D

Még egyszer köszönöm szépen!

2011. aug. 2. 17:39
 5/5 anonim válasza:
Most lett bekenve az egész hátam és elmondhatatlanul éget, csíp, mar k*rva kellemetlen és rettentő vörös és forro az egész hátam! 😕😕 Én ezt többet soha!
2022. szept. 7. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!