Hol találhatok bentlakásos otthont Alzheimer-kóros édesanyámnak? Észak-Magyarországon, vagy az Észak-Alföldön.
Részletek is érdekelnek:
mennyibe kerül,saját bútort lehet-e vinni,csak beugrót kell fizetni,vagy havidíjat,vagy mindkettőt,és mekkorák szoktak lenni az összegek?
Nincs nagyon távol, megoldható.
Kíváncsivá tett!
Olcsónak kell lennie, vagy szépnek, és apartmanszerűnek?
Mi 1 éve intéztük a nagymamának, Hajdú-Biharban én is tudok ajánlani, leginkább Hajdúszoboszlón a Hőforrást! Rá lehet keresni így pl a google-ban,minden info részletesen fent van. Mi "szeretjük", nemcsak a mamával, de velün is mindig nagyon kedvesek. Szörnyű ilyesmit intézni tudom, nagyon nehezen vettük rá magunklat mi is, lelkifurdalás stb.. De egy év távlatból azt tudom mondani, ez volt a legtöbb, amit tehettünk érte. A mi nagyink, már Ön és közveszélyes, a lánya nem ápoljam a párom nagymamája, így került hozzánk eredetileg..
Köszönöm!
Rákeresek.
Az édesanyán és még csak 58 éves.
Úgy gondolom már be kell adni akkor legyen szép és kényelmes neki.
Debrecenben a Kenézy Kórházban van egy külön erre a célra létrehozott szárny, 4000 Ft naponta, úgy emlékszem, teljes ellátás + orvosi felügyelet stb. is benne van.
+ Ha jól emlékszem, a Tömös utcán egy magánotthon, azt is dicsérik.
Köszönöm! Sokat segítettek!
Így már van merre indulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!