Vissza lehet igényelni a kórházi napidíjat?
Figyelt kérdés
Hónapokról lenne szó, ami már nem kis összeg. S nem nagyon értem már ezt az egész helyzetet!
Köszönöm.
2008. márc. 1. 16:04
1/5 anonim válasza:
szerintem csak a vizitdíjat lehet, de abból is ha az egyformából (háziorvosi, szakorvosi) van meg egy meghatározott db egy éven. (talán 20)
2/5 anonim válasza:
A kórházi napidíj összege 300,- forint naponként. A kórházi napidíjat nem kell tovább fizetni, ha a biztosított adott naptári évben már összesen 20 napnyi kórházi napidíjat megfizetett. A 20 alkalom megfizetésének tényét a biztosított számlával illetve nyugtával köteles igazolni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A második válaszadótól kérdezni szeretném:
Kb. 4 hónapra megyek kórházba előreláthatólag. Akkor a 20. naptól már nem kell fizetnem, s 6000 Ft lesz az egész? És a kórházban fogom ezt a számlát kapni, akkor ők nem is fogják az efölötti összegek kérni, mert tudják ők is, hogy hányadik napja vagyok ott? Remélem érthetően fogalmaztam :$
2008. márc. 2. 11:24
4/5 anonim válasza:
Szerintem a kórházban adják majd a számlát,de ezt ott is megkérdezheted,ők biztosan konkrétan tudják,hogy mit kell tenni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2008. márc. 3. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!